Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Menü

Pénisznövelés, pénisznagyobbítás - hatékony pénisznövelő módszerek 1. rész

Pénisznövelés, pénisznagyobbítás - hatékony pénisznövelő módszerek 1. rész

Ebben a cikkben részletesen olvashatsz pénisznövelő, pénisznagyobbító módszerekről.

Mindenképp érdemes elolvasni, még ha nincs is rá szükséged. Részletek lent!

Eredményes pénisznövelő módszerek. Te melyiket választanád?

Nem vagy megelégedve péniszed méretével? Úgy érzed, hogy párod nagyobb péniszre vágyna? Hallottál már pénisznövelésről, de nem tudod milyen lehetőségeid vannak? Olvasd tovább a cikket és meg tudod a lényeget.

Pénisznövelő módszerek, technikák, :

Pénisznövelése sebészeti eljárással:

  • Hosszítás
  • Vastagítás

 

Pénisznövelése műtéti beavatkozás nélkül:

Minden férfiben felmerül a nagy kérdés, hogy elég nagy-e a farka, hiszen ez a férfiak önbizalmának egyik alapja. Minden férfi önbecsülésének rosszul esik, ha megkapja, de elég ha csak éreztetik vele, hogy kicsi a fütykös.

Azért nem kell elkeseredni, mint mindenre a pénisz méretének nagyobbítására is van megoldás. A férfiak évszázadok óta foglalkoznak ezzel a kérdéssel, hiszen nincs is annál kellemetlenebb, ha egy nagyobb cerka miatt lép le az asszony.

Célszerű ezt megelőzni, vagy nagyobb cerkával új nőt szerezni!

 

Pénisznövelése sebészeti eljárással:

pénisznövelő, pénisznagyobbító technikák

Számos sebészeti beavatkozás van, amelyek mindegyike jelentős szövődmények kockázatát hordozza magában. Az egyik legismertebb péniszt növelő műtét a hosszítás, ami nem más, mint, hogy elvágják a pénisz tartószalagjait, így az eddig a test belsejében bujkáló pénisz kijjebb kerül, a szükséges bőrt pedig plasztikával orvosolják. A műtét hatására 0,5-2cm pénisznövekedés érhető el, amely egyénenként eltérő lehet. Egyik következménye, hogy a tartószalagok elvágása miatt nem fog úgy állni, mint a cövek, azaz nem fogod tudni megmutatni vele merre van Buda.

A vastagítást általában a hosszítással párhuzamosan szokták elvégezni, de attól függetlenül is el lehet. A módszer lényege, hogy a test különböző pontjáról (pl.: fenék, alhas) leszívott zsírral vastagítják a péniszt

Mindegyik műtét külső elváltozásokat okozhat, pl. a pénisz látszólag nem az alhasból, hanem, mintha a herékből nőne ki. Lehetnek emellett sebgyógyulási problémák is. Még az is előfordulhat, hogy az összehúzódó szövetek a műtét előtti állapotához képest még kisebbé teszik a pénisz méretét. Nem megfelelő vérellátás miatt a pénisz bőre kifekélyesedhet és elhalhat. A vastagságnövelő műtét után pedig benne van a pakliban, hogy a zsír el kezdhet felszívódni és eldeformálhatja a hímvesszőt is.

Persze nem kell, azért megijedni kockázatos, de állítólag eredményes… Aki a műtét mellett voksol, az ne is olvassa el a többi hatékony pénisznövelő technikát.

Folytatás itt! (Pénisznövelés, pénisznagyobbítás - 2. rész)

blog comments powered by Disqus

Keresés