Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Menü

Hogyan válassz vibrátort - Milyen vibrátor típusok vannak?

Melyiket szeressem?

Vibrátor típusokról részletesen

Eljutottál az elhatározásig, hogy beszerezz egy vibrátort, de annyi félét láttál, hogy nem tudtál dönteni? A következő két cikkünkben részletesen bemutatjuk a vibrátorok típusait, mert fontos, hogy tudd, melyik mire jó és mire figyelj a választásnál, hogy valóban azt az élvezetet kapd tőle, amit szeretnél. Nem mindegy, mit teszünk a combjaink közé, nem igaz?

A vibrátorok, attól függően, hogy melyik intim területet szeretjük leginkább kényeztetni, különböző csoportokba tartoznak. A bőség zavara, gondolhatnánk. De egy rövid körbetekintés után már könnyen eldönthető, melyik passzol legjobban az elképzeléseinkhez.

Lássuk, mire is jók pontosan ezek a vibrátorfajták:

G-pont vibrátor

A szexuális segédeszközök egy részét kimondottan a női test talán legérzékenyebb területe, az idegvégződésekben gazdag G-pont izgatására fejlesztették ki. A G-pont vibrátorok „feje” kissé behajlik, ezáltal jobban hozzáférnek a stimulálni vágyott területhez. A G-pontot nem könnyű elsőre megtalálni, de ha sikerül, rendkívüli élvezetben lesz részed. Ha hamar szeretnél a csúcsra jutni, egy ilyet mindenképp be kell szerezned.

A G-pont vibrátorok a hajlított fej miatt kimondottan erre a területre lettek tervezve, de a vagina és a popsi izgatására is használhatók, a fertőzések elkerülés érdekében a higiéniára azonban érdemes ügyelni!

 

Csiklóizgatós vibrátorok

Kétféle nő létezik: az egyik a csiklója izgatásával, a másik behatolással tudja az orgazmus élményét átélni. Ha te a csiklódra szeretsz összepontosítani, akkor érdemes beszerezned egy csiklóizgató vibrátort, amit kimondottan erre a területre fejlesztettek ki. Magányos napokra, önkielégítéshez és akár partnereddel közös élményeitek feldobására is remek szexuális játékszer.

Csiklóizgatós vibrátor csomag

Csikló és G-pont vibrátor

„Bátraké a szerencse!” – szokták mondani, és ez juthat eszünkbe akkor is, amikor első pillantást vetünk erre a meglepő formájú erotikus játékszerre. A kombinált csikló és G-pont vibrátort azoknak találták ki, akik duplán szeretik az élvezeteket, és egyszerre vágynak kényeztetésre belül és kívül. A kettős izgató rezgés mélyen sugárzik szét a testben, a csúcsra juttatva téged. Azt kérdezed, milyen érzés? Felejthetetlen, agyeldobós!

Csikló és G-pont izgató csomag

Élethű vibrátor

Az élethű vibrátorok hasonlítanak leginkább egy férfi nemi szervre. Akinek ez fontos szempont, aki szeretne minél realisztikusabb szexjátékszert, az mindenképpen ilyet válasszon! A péniszforma valósághű anyagból és erezettel készült, még arra is ügyeltek a tervezőasztalon, hogy a makk rózsaszínűbb legyen, mint a többi része. Tehát majdnem olyan, mint az igazi, épp csak szerelmet nem vall.

Élethű vibrátor prémium csomag

Mini vibrátor

Ha aggódsz, hogy a nagyobb méretűt megtalálja valaki, vagy ha szeretnéd, hogy a ridikülödben is magaddal tudd vinni bárhova kedvenc erotikus játékszeredet, akkor válaszd a mini vibrátort! Nem kell aggódnod, a „kicsi a bors, de erős” közmondás itt is érvényes. Ezek az apróságok is hasonló erővel vibrálnak, mint nagyobb társaik, és a gyönyör nem marad el!

Okos vibrátor

 

Manapság mindenből létezik okos verzió, miért épp a vibrátorok maradnának ki a buliból? Ez a készülék külcsínre ugyanolyan, mint kevésbé intelligens társai, a belbecs azonban jóval összetettebb. Az okos vibrátor egy mobilapplikációval tart kapcsolatot, és érzékelők, azaz szenzorok segítségével adatokat küld neki. Az app rögzíti a felhasználó testéről kapott információkat, az orgazmus közbeni izomösszehúzódások intenzitását, a test hőmérsékletét, és a vibrátor mozgásának irányát és ritmusát is. Használója így könnyebben megérti teste működését, ami azért lesz jó neki, mert az eszköz segítségével megtanulja, hogyan tudja elérni leghatékonyabban a legnagyobb gyönyört. Egy olyan világban, ahol a nőknek sokkal ritkábban jut orgazmus, mint a férfiaknak, ez nem akármilyen ígéret egy okoseszköztől.

Ha már tudod, mit szeretnél, itt tudod kiválasztani az első vagy a következő vibrátorodat! Vibrátor típusok

Ha még nem sikerült dönteni, keress minket elérhetőségeinken, és segítünk!

Következő cikkünkben a méretek, anyagok és egyéb vibrátor tulajdonságok közötti eligazodást fogjuk segíteni, érdemes tehát visszatérni jövő héten is!

blog comments powered by Disqus

Keresés